Shelley wil woonaccessoires bestellen en wil dat Jens en Mylène hieraan mee betalen

Shelley wil woonaccessoires bestellen en wil dat Jens en Mylène hieraan mee betalen

Jens en Mylène zitten aan tafel wanneer Shelley ter sprake komt. Ze is van plan om verlichting, kleden en decoratie voor het huisje te bestellen zegt Jens. Of eigenlijk heeft ze dat al gedaan. Maar dat gaat dus van ons zakgeld af voegt hij eraan toe. Mylené schrikt. Dat meen je niet, dat gaat natuurlijk niet gebeuren benadrukt ze. En legt uit dat Shelley leuke ideeën heeft en het een leuk initiatief is maar het niet zomaar van haar geld af moet gaan. Jens knikt en laat weten dat ze nu een zakelijk gesprek heeft met Jessie. Ze komt als het goed is zo deze kant op om het toe te lichten. Ik ben benieuwd.

Niet veel later voegt Shelley zich bij het tweetal. Ik wil graag een kleed in ons huisje begint Shelley. Maar dan moeten we het wel betalen van ons zakgeld voegt ze eraan toe. Mylène schudt haar hoofd. Nee, ik wil mijn zakgeld daar niet aan besteden gaat ze verder.  Dus je vindt het niet belangrijk dat ons huisje er leuk uitziet? antwoordt Shelley. Jens laat op zijn beurt weten dat hij hier hetzelfde over denkt. Oké antwoordt Shelley. En Jens voegt eraan toe dat hij het idee had dat ze al van plan was om het te bestellen zonder overleg. Ik vind het een leuk idee maar niet van het zakgeld benadrukt hij. Shelley legt daarna uit dat ze wel degelijk wilde overleggen voor ze het kleed zou kopen. Ik vind het wel belangrijk dat het huisje er leuk uitziet. Daar heb je wel dingen voor nodig, zoals een kleed. Jens knikt zegt dat ze het ook gezellig kunnen maken zonder kleed. Shelley is het daar niet mee eens en vindt dat accessoires nodig zijn om een ruimte sfeervol te maken. Kaarsen en verlichting vind ik ook belangrijk. Zullen de huisgenoten eruit komen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *