Jessie uit zijn frustraties, hij is Mylène meer dan zat

Jessie uit zijn frustraties, hij is Mylène meer dan zat

Jessie, Hiske en Merel zitten achter de computer wanneer Mylène ter sprake komt. Ik ben dat kind zo zat begint Jessie het gesprek. Hoe moet ik er nou mee omgaan? En legt uit dat hij het jammer vindt voor Jens en hij geen eigen antwoorden meer kan geven. Hiske knikt en stelt voor dat iemand eens met haar gaat praten. We moeten haar wellicht uitgeven dat ze niet steeds sociaal wenselijke antwoorden geeft en ook anderen de ruimte moet geven voegt ze eraan toe. Merel neemt zich voor om met Jens te gaan praten en aan te geven dat ze het doodzonde vindt. Ik vraag me af waarom Mylène zich met alles moet bemoeien. Hiske knikt en vraagt zich af of ze zelf wel doorheeft hoe ze in de groep ligt. Jessie is het met haar eens. Ik denk dat ze geen idee heeft benadrukt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *