Gerrit vindt dat Jens te ver gaat

Gerrit vindt dat Jens te ver gaat

Adriaan is aan het spinnen in de silo wanneer Gerrit binnen komt lopen. Heb je die vlinder op Jens zijn kop gezien? Adriaan begint te lachen. Je moet er wat voor over hebben hè benadrukt hij. Gerrit knikt. Dus zo ver gaat hij. Hilarisch  voegt hij eraan toe. Adriaan legt op zijn beurt uit dat hij ooit eens een blauwe baard heeft gehad. Gerrit lacht. Nou liever een blauwe baard dan een vlinder op mijn hoofd. Hij is twee jaar ouder dan ik gaat hij wat later verder. Adriaan lacht. Ja maar dat wil niets zeggen antwoordt Adriaan. Jullie waren eerst maatjes, toch? Gerrit knikt en legt uit dat hij hem ook zeker mag. Maar sinds hij met Mylène gaat, spreek ik hem minder. Ik noem ze de nieuwe Tim en Franny eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *