Erik heeft het gehad met Jessie

Erik heeft het gehad met Jessie

Erik ligt op bed wanneer Christel over Jessie begint. Ik kan er niet tegen dat ze alles kapotslaan zegt Erik. Hij lijkt ervan te genieten om alles af te breken wat Mike heeft gebouwd voegt hij eraan toe. Christel knikt maar denkt dat hij dat enkel doet om uit te dagen. Erik is vastbesloten dat hij hem niet gaat helpen. Er wordt zoveel weggegooid maar het was mooi hout benadrukt hij. En vindt het tegenstrijdig dat Jessie wel constant vraagt wanneer de badkamer klaar is maar ook aangeeft dat ze geen hout kunnen bestellen wegens het geldgebrek. Ik bemoei me er niet meer mee, hij weet het toch zo goed? Ik ga geen ruzie maken om een paar planken eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *