Kaylee spreekt Dylan en Jessie aan op het hout dat ze weggooien

Kaylee spreekt Dylan en Jessie aan op het hout dat ze weggooien

Dylan en Jessie zijn druk in de weer op het Utopia 2 terrein wanneer Kaylee aan komt lopen. Wat zijn jullie nou aan het doen? vraagt de nieuweling. Kan het hout niet meer gebruikt worden? Dylan schudt zijn hoofd. En Kaylee legt uit dat Erik het niet erg leuk vindt wat de mannen aan het doen zijn. Hij vond dat hij dit nog allemaal kon gebruiken en jullie gooien alles weg. Dylan knikt, maar zegt dat het hout scheef is omdat er water in zit. Kaylee knikt maar vindt het sneu voor Erik. Hij is van slag dat jullie niet naar hem omkijken benadrukt hij. Wat later loopt ze naar Jessie. Kunnen we het hout niet meer gebruiken wat jullie weggooien? Jessie legt uit dat ze zoveel hout hebben wat blijft liggen. We bewaren gewoon de mooie stukken en het moet ook een beetje opgeruimd zijn. Kaylee knikt maar laat weten dat Erik er van slag door is. Jessie knikt. Maar hij doet al wekenlang niets. Dus als we op hem moeten wachten, zijn we er volgend jaar nog niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *