Franny krijgt een verrassing van oud Utopia 2 bewoner Timothy

Franny krijgt een verrassing van oud Utopia 2 bewoner Timothy

Franny loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Jens haar roept. Franny, I need you. Franny komt al snel aanlopen en ziet het pakketje in zin handen. Is die van Tim vraagt ze. Wat later loopt ze het huisje in en komen Jens en Mylène erbij zitten. Ik moet nu al huilen zegt Franny wanneer ze de verpakking leest. Er staat geschreven omdat ik van je hou. Oh een hele dansoutfit roept ze blij wanneer ze het opent. Hierop duurt het niet lang voordat ze begint te huilen. Zo lief voegt ze eraan toe. Franny besluit de kleding snel aan te trekken en samen met Jens loopt ze richting de silo om de outfit uit te proberen. Zal Franny nog vaak dansen in haar nieuwe kleding?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *