Mylène oefent erop los voor de naderende Utopia 2 markt

Mylène oefent erop los voor de naderende Utopia 2 markt

Mylène heeft aan Jessie laten weten dat ze het leuk zou vinden om dingen te organiseren voor kinderen tijdens de Utopia 2 markt. Ze dacht bijvoorbeeld aan gezichtjes schminken. Jessie heeft daarom besloten om schmink te bestellen, zodat Mylène lekker aan de slag kan gaan. Ze is super blij als Jessie haar de schmink overhandigd en ze gaat direct aan de slag met oefenen. Eerst schildert ze een roze vlinder op Jens zijn gezicht en daarna mag ze verder oefenen op Franny. Wat vind jij van Mylène haar creatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *