Christel spreekt Kaylee aan, durft ze een spannende fotoshoot aan?

Christel spreekt Kaylee aan, durft ze een spannende fotoshoot aan?

Christel en Kaylee lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Christel over de vrouwenkalender begint. Heb jij nog ideeën of thema’s die je leuk vindt? Nieuweling Kaylee denkt na en geeft toe dat ze liever achter de camera staat dan voor de camera. Zou je wel sexy op de foto durven vraagt Christel. Kaylee legt uit dat het afhankelijk is op welke manier. Ik vind bedekt eigenlijk mooier dan helemaal bloot voegt ze eraan toe. Christel knikt en vraagt zich af hoe ver ze dan precies zou gaan. Ik houd het bij een jurkje en zou niet in mijn beha gaan antwoordt Kaylee. Ik schaam me niet voor mijn lijf, maar ik ga niet zo snel uit de kleren benadrukt ze.

Wat later komen de slaapplekken aan bod. Merel zou eerst bij Franny in het huisje gaan begint Kaylee. Maar nu vertelde ze gisteren dat ze dat alleen zei omdat de nieuwe bewoner er toen nog niet was. En voegt eraan toe dat Merel aangaf dat ze het wel prima vond zo en het ook goed vond als Shelley bij Franny zou gaan slapen. Maar ze zei dat ik het moest aangeven wanneer ik graag een plekje met Dylan wil. Kaylee geeft toe dat ze het lastig vindt. Ik vind het aan de ene kant fijn om met de meiden te zijn maar ook om een plekje te hebben waar ik me met Dylan terug kan trekken. Christel begrijpt haar en vraagt zich af wat ze zou doen in het geval ze het voor het zeggen had. Ik denk dan toch met Dyl geeft de nieuweling toe. Het hoeft niet per se nu, maar er bestaat een kans dat er voorlopig geen nieuwe huisjes meer worden gebouwd. Kaylee neemt voor om het er nog eens met Merel over te hebben. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *