Gerrit praat negatief over de projecten van zijn mede bewoners

Gerrit praat negatief over de projecten van zijn mede bewoners

Hiske en Gerrit hangen samen in de silo. Al snel komen de huidige projecten van de bewoners ter sprake, waaronder de bakkerij van Adriaan. Gerrit laat weten dat er niet zoveel winst te halen valt op het verkopen van brood. Volgens hem moet Adriaan het meer van zijn taarten en koekjes hebben. Dat zou eventueel nog wel kunnen gaat hij verder. Dat is ook alleen voor korte duur, want op een gegeven moment doet hij dat niet meer. Gerrit heeft ook een duidelijke mening over de projecten van de rest van de groep. Het zijn allemaal weer van die halve projecten die opgestart worden legt hij verder uit. En hoopt dat de tattoo shop van Dylan en Kaylee een project wordt voor de lange termijn. Al snel gaat het gesprek over de kledinglijn van Merel. Hij vertelt dat Merel hard werkt, maar dat er bijna geen winstmarge op haar merchandise zit. Niks, nada, noppes vervolgt Gerrit. Nog niet eens een tientje. Ze heeft niet veel winst gemaakt benadrukt hij. Het steekt hem daarom ook dat Merel haar eigen huisje eist. Het heeft geen toegevoegde waarde legt Gerrit uit. Ze moet haar plek kennen. Volgens Gerrit wil Merel uitdragen dat ze een echte diva is, maar hij wil wel dat Merel normaal blijft doen. Ik ga ook geen huis eisen eindigt hij geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *