Shelley schrikt wanneer ze achter de computer zit en roept Jessie er direct bij

Shelley schrikt wanneer ze achter de computer zit en roept Jessie er direct bij

Shelley zit achter de computer en haar oog valt op een mailtje. In de e-mail lijkt geen goed nieuws te staan, waar Shelley haar gezicht vertrekt. Oh, oh, oh, zegt ze geschrokken. Dit is niet grappig. Shelley roept direct Jessie naar de computer. Hij komt aangesneld en samen met Shelley leest hij de mail door. In het bericht staat dat er nog ruim 6000 euro aan facturen openstaat. Jessie vertelt dat hij slechts op de hoogte is van een deel van de facturen. Daarvoor deed ik de boekhouding nog niet, zegt hij. Daarnaast staat er in de mail dat de bewoners de facturen die langer dan 30 dagen openstaan direct moeten betalen, anders worden er geen nieuwe bestellingen geleverd. Jessie besluit om een deel van de openstaande facturen direct te betalen. Nu kunnen we geen boodschappen meer doen, zegt hij bedrukt. Vreselijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *