Franny is blij met de constatering van Adriaan

Franny is blij met de constatering van Adriaan

Franny zit gezellig met Jessie en Brandon aan tafel. Jessie vraagt wat Franny de aankomende tijd allemaal gaat doen. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze graag aan haar zelf wil werken. Kan je niet kijken of je hier met anderen een dansevenement kan neerzetten?, vraagt Jessie. Dat kan volgens Franny, maar ze lijkt niet echt enthousiast. Ik wil me de aankomende tijd richten op dingen die ik niet buiten kan doen, zegt ze. Ik wil ook iets vinden waar ik mezelf ik kan ontwikkelen. Inmiddels is ook Adriaan bij de tafel komen staan. Je begint echt op te bloeien sinds Timothy naar huis is, zegt Adriaan tegen Franny. Normaal zeg je niet zoveel. Je hebt al meer gezegd in deze afgelopen twee dagen, dan in die andere vier maanden. Franny lijkt blij te zijn met de constatering van de mannelijke bewoner. Ze vertelt dat ze heeft gemerkt dat ze wat meer onder de andere bewoners is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *