Jens wil een hartig woordje met Shelley spreken

Jens wil een hartig woordje met Shelley spreken

Sinds de stemmingen is er spanning te voelen tussen Shelley en Jens. Jens denkt dat Shelley het tweetal doelbewust dwars zit. Dat weet je niet tot je het haar gevraagd hebt zegt Mylène. Ze toont sympathie voor Shelley en zegt dat ze zelf ook schuldig zijn aan de situatie. Op het moment dat Shelley het gezellig wil maken zeggen wij glashard nee voegt ze eraan toe tegenover Jens. Jens wil op zijn beurt een hartig woordje met haar spreken maar dat vindt Mylène geen goed idee. We kunnen haar nu beter met rust laten benadrukt ze. Ik vind dat ik gisteren te heftig heb gereageerd legt ze verder uit. Jens snapt niet dat zij zo veel sympathie voor Shelley toont. Zal hij binnenkort de confrontatie met Shelley al aangaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *