Kaylee en Dylan zijn enthousiast als het eerste attribuut voor de tattoo shop in Utopia 2 arriveert

Kaylee en Dylan zijn enthousiast als het eerste attribuut voor de tattoo shop in Utopia 2 arriveert

De poorten van Utopia 2 gaan open en er komt een bus aan rijden. Er stappen twee mensen uit, genaamd Lidewij en Mark, die vandaag speciaal voor Kaylee en Dylan langskomen. De twee zijn beide gek op tattoo’s en willen graag een eigen tattoo shop in Utopia 2 opzetten. De bewoners willen hen graag steunen en hopen dat de tattoo shop zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden. Er wordt een tattoo stoel uit de bus geladen, die naar de silo wordt toegebracht. De tattoo stoel is bekleed met een panterprint, waardoor zelfs Merel haar geluk niet op kan. De bewoners lopen met een brede glimlach op hun gezicht als zij hun plannen met Lidewij en Mark bespreken. Kaylee en Dylan zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten tot hun tattoo shop officieel geopend kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *