Een boze brief over gesloopte kerstman

Een boze brief over gesloopte kerstman

Gisteren is de kerstman gesloopt, de kerstman die geschonken is aan de Utopia bewoners. Het duurde dan ook niet lang voordat er reactie op deze actie zou komen. Colinda komt namelijk met een brief van deze schenker aan. Patrick heeft de boze brief gelezen en kan de reactie van de standhouder wel begrijpen. Daarom heb ik hier heel de dag al buikpijn over, ik kan wel janken nu. Het was een toffe peer. Ook zou de schenker niet meer geassocieerd willen worden met Utopia. Hij komt niet meer op de markt staan en weigert nog de openstaande factuur te betalen. Patrick wil graag op deze mail reageren en volgens Vanessa was het baldadigheid. Colinda is zacht gezegd niet blij en laat Mark de brief ook lezen.

Ik heb het gisteren niet meegekregen zegt Colinda tegen Mark. Patrick zei het vanmorgen tegen mij en ik zei joh maak je niet zo druk. Maar het is natuurlijk wel waar wat hij schrijft. Het moet gewoon ophouden dit, waar slaat het op?! Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Wat willen ze nou uitdragen?! Mark is klaar met lezen en vraagt of het om die ene man gaat. Colinda zegt ja, dat is toch zielig! Mark lacht en zegt ja, Colinda vindt het respectloos. Mark zegt ik zei gisteren ook dat ik ook wel eens zin heb om alles kort en klein te slaan. Loop dan naar buiten met je kop tegen de muur aan zegt Colinda kwaad, dan heb je hetzelfde effect. Eerst is het een auto waar Wilco Chris opfokt om die ruiten in te slaan. Ik ben niet achterlijk met die mongool! Hij moet echt ophouden die kerel! Daarna loopt Colinda kwaad weg, dit zal vast en zeker nog vervolgd worden… Waarschijnlijk wordt het ook nog besproken in het centraal.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *