Vanessa bespringt Mark

Vanessa bespringt Mark

Het verrassingsfeestje van gisteren was gezellig in Utopia. Eerder in het centraal werd vermeld dat er een half uur muziek gedraaid mocht worden met uiteraard een borreltje. Na twee dagen kerstmarkt hadden de meeste bewoners daar wel zin in. Er werd gezellig een liedje gezongen en diepzinnige gesprekken gevoerd. Zo zat Vanessa met een traantje bij Wilco op de praatstoel en voelde Mark zich “aangevallen” op het geen wat Vanessa eerder in het centraal gezegd had over de financiën. Ook de levensgrote kerstman geschonken door de bouwmarkt werd even getest. Vanessa heeft er even mee gedanst en een paar heren hebben getest of de kerstman wel vandaal proof zou zijn en bewerkt met een hakbijl. Gio besloot op tijd naar bed te gaan, na twee dagen druk organiseren samen met Nicoline. Later leggen Vanessa en Mark het in bed bij met elkaar. Het is heel gezellig ze stoeien wat en bespringt Vanessa Mark. Een aantal dames besluiten nog wat langer door te gaan met feesten en verkassen naar het kantoor. Ook daar werd uiteraard nog een drankje genuttigd. Het was een geslaagd “verrassingsfeestje”!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *