Vanessa spreekt Gio aan

Vanessa spreekt Gio aan

Vanessa is erachter gekomen dat Gio zonder overleg en bon biefstuk besteld heeft. Daarom besluit Vanessa Gio aan te spreken, het mag niet op die manier…

Vanessa zegt tegen Gio die biefstukken doe je maar zonder overleg, waarom? Dat doen we altijd antwoordt Gio. Nee dat doen we niet altijd zegt Vanessa, je hebt al gevraagd of ik biefstukken nodig had. Maar ik heb nog biefstukken. Gio zegt dat ze dat altijd doen. Schat we moeten bonnen hebben antwoordt Vanessa. Je weet hoe het moet, er komen mensen naar mij toe en zeggen dat je 30 biefstukken besteld hebt. Zo kan iedereen wel wat bestellen. Gio antwoordt dat het van zijn en Joey’s boodschappengeld is. Dat kan niet meer aldus Vanessa, dat is dan 40 euro en kunnen jullie nu de rest van de week niets meer bestellen. Nee zegt Gio maar ik heb biefstuk. Gio je praat eronder uit aldus Vanessa. Het gaat er over uit dat jij dat doet zonder overleg anderen dat ook zullen gaan doen. Je hoeft de mensen van de markt niet te plezieren en ik denk dat het daar bij jou ook om gaat. Het gaat zonder overleg we hebben niets aan 30 biefstukken. Ik heb nagevraagd en een biefstuk is 1 week in de koelkast goed te bewaren. Hier liggen nog biefstukken in de koelkast van één maand geleden. Als je ze besteld en nu zeg je als smoes van boodschappen geld, het is bullshit. Gio antwoordt de 20e voor iedereen wil koken. Vanessa antwoordt dat het tegen die tijd besteld kan worden. Ik heb ook kruiden besteld en overlegd, ook heb ik de bon gevraagd want die moet verantwoord worden. Niet iedereen mag zomaar dingen kopen van de markt voor de groep. Vraag altijd een bon mocht er iets gekocht worden voor de bv. Jij als boekhouder moet dat weten. Gio antwoordt dat als het om een privé uitgave gaat dat niet nodig is. Het is zonder overleg gedaan gaat Vanessa weer verder. En Gio snapt wel wat Vanessa bedoeld. En is benieuwd wie de mensen zijn die over hem lullen. Vanessa antwoordt dat het niet uit maakt. Gio vraagt zich wel af of het overlegd is van de aankoop van kruiden. Vanessa antwoordt het overlegd te hebben maar Gio zegt niets te weten. Vanessa zegt dat iedereen het wist behalve jij. Gio vindt dat ook maar raar. Hij heeft niets overlegt omdat hij de markt heeft afgebouwd. En bovendien weet hij niets van die kruiden. Een bon had volgens hem niet gehoeven omdat het om een privé uitgave gaat. Gio begint wat geïrriteerd te worden en vindt het maar bullshit. Uiteindelijk besluit Gio zich erbij neer te leggen, en zegt dat Vanessa gelijk heeft… Mark geeft toe dat Gio wel gelijk heeft, een bon is niet noodzakelijk. Er moet wat meer gecommuniceerd worden, je insteek is goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *