Wilco in confrontatie met LauraB

Wilco in confrontatie met LauraB

De foto kaarten zijn ook vandaag weer een hot item in Utopia. Wilco gaat de confrontatie aan met LauraB over de foto kaarten. Hij bespreekt dit eerst met Laura die op bed ligt. Volgens Laura is het er gewoon doorheen gedrukt. Zij drukt dat er doorheen aldus Wilco maar niemand heeft toestemming gegeven. Laura vindt dat het bedrag niet hoger had moeten worden, dat is gewoon bullshit. Wat later komt LauraB de slaapkamer in en dan begint de confrontatie pas echt.

We hadden het over jou zegt Wilco tegen LauraB, ik ben het er helemaal niet eens terwijl ik niet gestemd heb. Ook hebben andere mensen niet gestemd. Ik vind het echt geen stijl wat je doet, daar ben ik eerlijk in. LauraB antwoordt dat te snappen. En andere Laura zegt dat ze het al een belachelijke discussie vond, als je iets naar een goed doel doet maakt het bedrag niet uit. Ik snap ook niet waarom de prijs omhoog moet. En Wilco voegt daaraan toe jij bent de enige die dat wil, ik snap jou niet. LauraB antwoordt niet de enige te zijn, meerdere willen het wel. Volgens Wilco is dat niet waar en LauraB zegt nou dan gaan we daar het eerst volgende centraal weer over stemmen. Deal zegt Wilco, heh wat lucht dat op! LauraB snapt niet waarom Wilco er zo’n punt van maakt. Wilco vindt het gewoon niet kunnen dat LauraB dat er gewoon maar doorheen drukt, je leeft in een groep. Als je 8 stemmen hebt in het centraal dan ga ik met je mee. Nu doe je het helemaal zelfstandig, vanmorgen zei je 1 euro en alles wat meer gegeven word is goed. En vanmiddag was het ineens 2 euro. LauraB antwoordt dat het ook onduidelijk was en Laura vindt dat die discussie niet nodig was geweest. Het bedrag maakt niet uit, ik vind 2 euro ook te duur. Wilco vindt het wel lief dat LauraB het alsnog in het centraal wil gooien. Ik vind het prima antwoordt LauraB, ik snap alleen niet waarom mensen zich erover opwinden. Er is al zo veel over besproken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *