Onenigheid om prijs van foto kaarten

Onenigheid om prijs van foto kaarten

LauraB heeft de prijs van de foto kaarten hoger gemaakt van 1 naar 2 euro. De opbrengst gaat naar een of meerdere goede doelen. Inmiddels is er enige onenigheid ontstaan bij een aantal bewoners.

Wilco heeft namelijk in het bijzijn van bezoekers gevraagd hoe duur de foto kaarten nou precies zijn. Ivan spreekt hem hierop aan als ze even alleen zijn. Wat is dat nou jongen, ben je niet goed in je hoofd? Waarom loop je allemaal scene te schoppen?! Wilco antwoordt dat hij geen scene schopt. Waarom ga je dan over dingen praten in het bijzijn van die mensen waar we gisteren een discussie over hadden? Waarover vraagt Wilco verbaasd. Over de prijs van de foto kaarten antwoordt Ivan, het gaat toch goed? Niemand heeft het erover. Ik heb niets gediscussieerd zegt Wilco nogmaals. Je gaat daar naar binnen gaat Ivan verder en vraagt wat de prijs is terwijl er 25 mensen binnen zitten. Je bent een volwassen man dat ga je toch niet doen. Ik heb geen scene lopen maken ik heb gezegd dat het voor 2 euro is meer niet. Nicole komt erbij en zegt dat ze net bij de standhouder van stichting kind armoede stond. Die standhouder zei tegen Nicole dat er mensen komen klagen bij hem. Over het feit dat het bij de poort maar 1 euro kost en in het atelier 2. Ja zegt Wilco, en dat is dus het enige wat ik heb gezegd. Dat het bij de poort dus 1 euro kost en hier 2. Meer is er niet gezegd dus waarom jij nou begint over scene maken… Ivan vraagt zich af waarom niemand er dan iets aan doet. Ik ga me er niet in mengen antwoordt Nicole. Volgens Ivan kan het niet dat er verschillende prijzen zijn. Volgens Nicole is er vanmorgen gezegd dat de prijs 1 euro is en als mensen meer willen geven mag dat. Dat heeft Laupie zelf gezegd en nu hangt er hier 2 euro aan de deur. Ik meng me er niet in heb geen zin in die discussie. Volgens Ivan is het allemaal onzin en gaat naar LauraB om verhaal te halen. Het bleek dus om een miscommunicatie te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *