Tweede kerstmarkt van start

Tweede kerstmarkt van start

Vandaag is de tweede dag van de kerstmarkt van start gegaan. De standhouders waren er weer op tijd bij en inmiddels zijn de eerste gasten al gearriveerd! Ook boer John en Anita zijn er, ze doen onder andere de groetjes van oud bewoonster Isabella. Ook vertelt boer John dat Ruud en Billy bij het rundvee museum zijn. Daar is de witte koe naar toe verhuisd. Ook gaat het gesprek over Rienk en dat hij trouwambtenaar is geworden.  Ook waren er vanmorgen al problemen, er kwam een standhouder die niet verwacht was. Daarom moet het kraampje van de bewoners eraan, LauraB snapt het wel. En Ivan komt met het idee om vanuit het atelier te gaan verkopen. Nicoline vindt dit wel een goed idee. Ook zal er dit keer weer warme chocolademelk zijn, als het goed is niet zuur. En de handtekening kaart die kost vandaag gewoon 2 euro, ondanks de discussie van gisteren. Zou het vandaag ook een geslaagde dag worden? Laten we hopen dat de opbrengsten voor de standhouders dit keer hoger is…

Regelmatig vullen we dit bericht aan met filmpjes, zodat je niets hoeft te missen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *