Charlotte en Gio hebben ruzie

Charlotte en Gio hebben ruzie

Ivan en Gio zijn bezig met een grapje, ze gieten een koude kan met water over de douche heen waar Nicole staat. Ook doen ze het bij LauraB maar die voelt zich niet lekker. Charlotte vindt het niet kunnen en spreekt Gio aan. Er kwam namelijk ook een drupje op haar hoofd.

Charlotte zegt dat ze dat bij haar echt niet moet doen, je weet hoe ik ben. Ik word nou alweer agressief. Kwam het precies op je hoofd vraagt Gio. Ja antwoordt Charlotte, dat moet je bij mij niet doen. Je weet hoe ik het zeg niet doen, dat doe je lekker bij iemand die je wilt pesten maar niet bij mij. Bemoei je niet met mijn dingen antwoordt Gio. Je doet het toch in mijn gezicht reageert Charlotte geïrriteerd. Je schreeuwt naar mij zegt Gio. LauraB voelt zich niet lekker en daarom staat ze onder de douche. Ik doe het niet eens zegt Gio. Ja maar je gooit het in mijn gezicht antwoordt Charlotte. Je kunt dan toch ook zeggen ik was het niet. Je kunt gewoon zeggen sorry dat ik heb gedaan. Gio zegt niet te weten wat er nou precies aan de hand is. En Charlotte legt uit dat LauraB zich niet lekker voelt, pijn in haar buik heeft en is gaan douchen. Daarna zag Charlotte iemand over de douche hangen en is ervan uit gegaan dat Gio het was. Zoals je wel meer doet zonder na te denken. Vervolgens komt het in mijn bed omdat ik lag te slapen. Ik moet heel de nacht door om geld te verdienen voor de BV. Gio zegt dat hij ook wel eens doorwerkt en dan geld verdient voor de bv. Nou knap van je antwoordt Charlotte, gewoon niet meer doen anders maak ik jou ook nat. Gio vindt dat Lot niet zo moet zeiken. En Charlotte vindt dat Gio zich volwassen wil gedragen dat ook moet doen. Ik zei alleen maar hou op Gi. Gio antwoordt dat hij niets deed. Ja dus zegt Charlotte, dan hoef je geen water in mijn gezicht te gooien. Ik weet zeker dat ik nu in mijn recht sta dus je kunt ook gewoon zeggen sorry Lot, het was niet zo bedoeld. Later in bed gaat Charlotte nog even verder over Gio. Volgens haar is hij gewoon een verlept k*t kind. Charlotte vindt dat LauraB gewoon goed haar grenzen aan moet geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *