Charlotte wil het liedje relativeer opnemen

Charlotte wil het liedje relativeer opnemen

Charlotte, Wilco Laura en Nicoline zitten in de slaapkamer. Charlotte denkt erover om misschien toch nog iets langer in Utopia te blijven. Ze kan dan namelijk het liedje “Relativeer” opnemen…

Mensen vragen er veel naar vertelt Charlotte, dus ik zou het wel kunnen doen. En ik denk ook echt dat het gaat lukken, maar dan hebben we nu een flinke investering en ik weet niet of de groep het leuk vindt. Dus toen dacht ik zou ik dan nog een maandje blijven. Dan neem ik het nummer “Relativeer” samen met Laupie op. Doen we een optreden en maken we een single. Nicoline antwoordt dat het super leuk zou zijn. Maar Charlotte zegt maar dan moet ik nog wel één maand blijven. En misschien besluit je dan om nog wel een maand extra te blijven aldus Wilco die het verhaal ook aanhoort. Nicoline zegt dat het wel gaaf zou zijn om nog een eigen liedje te maken. Daarna zegt Laura tegen Charlotte, of we blijven nog even liggen of we gaan met armbandjes bezig. Ook gaat het nog even over winter wonder dag. Zoals in onderstaand filmpje te zien is. Zal Charlotte echt langer blijven en nog een single op gaan nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *