Utopia markt is niet lonend voor standhouders

Utopia markt is niet lonend voor standhouders

Al eerder hebben standhouders geklaagd te weinig omzet te draaien en vandaag is dat helaas ook het geval…

Er zijn veel mensen op het Utopia terrein maar er wordt weinig gekocht. De meeste bezoekers komen voor de bewoners van Utopia en om het terrein te bekijken. De merchandise verkoopt wel goed en ook de handtekeningen natuurlijk. Een paar standhouders staan wat te kletsen over de kerstmarkt. De standhouders van Willem & Drees staan met elkaar te praten. De verkoper denkt dat er niet veel verkocht gaat worden, ook niet na morgen. Ik heb eigenlijk niets verkocht, behalve erwtensoep. Maar dat was niet te verwachten, we zullen de laatste keer op de markt zijn. Volgend jaar niet meer, we hebben het een jaar gedaan maar het is voor ons niet meer interessant. Ook zegt de standhouder zich wel te schamen over de omzet die gegenereerd wordt. Dit zijn geen goede berichten, zal er volgend jaar nog wel een Utopia markt zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *