Relatietherapie voor Wilco en Patrick?

Relatietherapie voor Wilco en Patrick?

Vanessa had eerder al een geheim plannetje, ze wil er voor gaan zorgen dat Patrick en Wilco weer beter met elkaar om kunnen gaan en er minder botsingen zijn. Ze heeft Joey in het plan betrokken en vanavond gaan ze het voorleggen aan Patrick en Wilco. Zou een relatietherapeut werken?

Ivan zegt dat ze niet de beste vrienden hoeven te worden maar er is misschien wel een tussenweg. Volgens Wilco is hij daar niet maar Ivan zegt dat de groep er last van heeft. Volgens Vanessa blijft het doorgaan en zij staat er vaak tussen. Volgens Joey moet het wel van twee kanten komen als er een relatietherapeut komt. Maar Wilco heeft er geen zin in, hij vindt het bullshit. Vanessa zegt dat het maar om één uurtje gaat en hij dat best wel kan doen. Ik doe het voor jou antwoordt Wilco, maar ik vind het belachelijk dat jullie hier serieus de vinger op drukken. Laat ons gaan dan komt het vanzelf goed. Volgens Vanessa moet ze er steeds tussen staan en wordt er de dupe van. En Colinda ook vult Joey aan. Het is samen in therapie of niet, het is goed bedoeld. Voor jou doe ik alles wijfie antwoordt Wilco maar de duim drukken op een zurend iets vind ik erger. Laat het gewoon gaan! Nee ik kan het niet laten gaan zegt Vanessa, als ik serieus wil nadenken om hier te blijven heb ik geen zin in dit. Volgens Wilco komt het uiteindelijk wel goed maar als jullie het willen voor de groep doe ik het. Maar als ie weer een keer uit zijn dag schiet… Volgens Vanessa weten de bewoners niet meer wat ze moeten doen. Er moet over gepraat worden en dat geld voor allebei. Wilco antwoordt echt geen voorstander te zijn. Maar we kunnen het wel proberen zegt Wilco, maar dit is te gek voor woorden wat jullie verzinnen. De discussie gaat nog even door en daarna loopt Wilco mopperend richting de poort… Patrick zegt wel blij te zijn met de therapie… Uiteraard houden we in de gaten of er daadwerkelijk een relatietherapeut komt in Utopia om te bemiddelen tussen die twee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *