Vanessa heeft een geheim plan

Vanessa heeft een geheim plan

Ook bij het team van Utopiatvshow.nl kwam sinterklaas langs. Daarom posten wij dit bericht nu, dit bericht is van 5 december. Vanessa stoort zich heel erg aan de ruzies tussen Wilco en Patrick en daarom heeft ze een plan.

Patrick en Wilco blijven maar botsen. En dat is Vanessa zat. Als Patrick met het verkeerde been uit bed stapt en chagrijnig door de loods loopt, heeft dat een negatief effect op de hele groep. En dus vindt Vanessa het de hoogste tijd voor een relatietherapeut. Ze vertelt Joey haar idee, die meteen enthousiast reageert. Vanessa besluit om het nog even geheim te houden voor de twee heren, omdat ze bang is dat ze er anders niet in mee stemmen.

Ivan staat er ook bij en hij denkt dat ze het juist wel moet vertellen. Toch besluiten Vanessa en Joey  dit niet doen. Vanessa denkt dat ze hartstikke boos worden op haar. Strak plan he, merkt Vanessa op… Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *