Patrick heeft verschillende aanvaringen

Patrick heeft verschillende aanvaringen

Patrick is vanmorgen niet zo goed gestemd, hij lijkt een enorm ochtend humeur te hebben. Zo heeft hij verschillende aanvaringen met bewoners, dit keer met Nicoline en Vanessa.

Terwijl Nicoline aan het ontbijten is en een oog op de laptop heeft leest ze een mail over een standhouder. Patrick zit ook aan tafel te werken en vraagt wat er aan de hand is. Nicoline zegt dat ze mailtjes binnen krijgt van mensen die extra kramen willen. Patrick vraagt waarom ze dat willen maar ondertussen roept Nicoline Gio. Patrick kan dat niet zo waarderen en zegt oh oke ik besta niet meer. Patrick vraagt nogmaals waarom ze een andere kraam willen. Ze willen er een extra bij antwoordt Nicoline. Dan is het te laat concludeert Patrick en wil verder praten maar Nicoline wil even gaan kijken of ze het kan gaan regelen. Patrick raakt opgefokter en zegt dag Nicoline. Waarom praat je dan überhaupt tegen me mens, verwend kreng. Later vertelt Patrick dat  hij het irritant vond en wellicht een oplossing zou hebben. Maar nu mag je het lekker zelf regelen.

Nog iets later is Patrick met de lampen boven de keukentafels bezig. Patrick zegt ik vind het prima dat jullie steeds meer die kant op gaan zitten maar ik ben daar wel aan het werk. En ik weet ook dat jullie dat zien. Dan loopt Patrick naar buiten maar ruikt gas en draait het fornuis dicht. Jongen jongens eerlijk waar dadelijk gaat de boel hier nog in de hens. Vanessa zegt Patrick, relativeer. Ga lekker zelf relativeren antwoordt Patrick, stelletje mongolen en loopt naar buiten. Volgens Vanessa is het de hele morgen al raak met hem. Hij schopte al tegen een doos aan en gooide de deur keihard dicht. Hij heeft slechte zin vandaag, dat kan een keer gebeuren maar niet elke dag. Dat ben ik een beetje beu. Patrick is inmiddels weer in de loods en zegt tegen Vanessa dat jij tegen mij zegt relativeer als er een gaskraan open staat. Jij bent een vrouw die een horecakeuken rund. Ja dat weet ik zegt Vanessa maar daar kunnen we niets aan doen! Opletten zegt Patrick, ga lekker zelf relativeren. Joey merkt op dat hem vanmorgen wel veel dwars zit. Jawel zegt Patrick we gaan met zijn allen de psycholoog van Patrick uithangen. Misschien moeten we eens luisteren naar wat we te vertellen hebben. Volgens Vanessa gaat het om de toon waarop. Patrick antwoordt Vanessa echt waar get a break. Vanessa antwoordt ga lekker naar buiten en kom voorlopig niet meer binnen. Ik ben jou ook beu! Later gaat Patrick terug naar Vanessa, hij wil graag even na babbelen, maar niet nu in het heetst van de strijd. Top antwoordt Vanessa, doen we straks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *