Schaatsbaan maken in Utopia

Schaatsbaan maken in Utopia

Een aantal bewoners zijn druk bezig om een schaatsbaan te maken. Het terrein is al mooi versierd en een schaatsbaan kan natuurlijk niet missen!

Er is een heus bedrijf ingehuurd om een ijsbaan aan te leggen, dit is geregeld door Mark. De grondplaten worden gelegd en Mark helpt een handje mee. De man zegt dat het straks wel handig is als het zand rondom de ijsbaan even weg wordt geveegd. Ja antwoordt Mark en we wilde iets van een tapijt leggen. Ook Wilco helpt een hand je mee, een stuk grond ligt niet helemaal gelijk. Wilco is met een hamer bezig om daarvoor te zorgen. Het lukt niet zo goed dus komt Mark even met de moker langs. Wilco geeft ondertussen tips maar zo makkelijk gaat het niet. Uiteindelijk is de grond gelijk genoeg zodat de laatste grondplaat ook past. Dan gaat de ijsmachine eroverheen. Gio gaat het wel even testen, het lukt hem nog niet zo goed. Ook Mark doet een rondje. Wilco is van plan om een ingang te maken van 2 meter breed. De coating moet er nog even overheen en dan is de schaatsbaan ver af. Regelmatig moeten de grondplaten schoongemaakt worden met de ijsmachine, ook moet er regelmatig een nieuwe coating laag op. De man van het bedrijf legt aan Mark uit wat hij precies moet doen. ook worden er nog matten om de schaatsbaan gelegd. En uiteraard zal de ijsbaan nog verder aangekleed worden, ook komt er nog een wand omheen. De ijsbaan is niet van echt ijs, het zijn grondplaten met een coating eroverheen. Maar dat mag de pret niet drukken toch?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *