Problemen met Utopia kalender

Problemen met Utopia kalender

Utopia veranderd tot een waar kerstlandschap. Wilco en Mark installeren de ijsbaan en Gio en Chris versieren de heg en rotonde. Terwijl buiten Wilco, Mark en Patrick het terrein aan het versieren zijn, wordt de loods binnen omgebouwd door de dames. Echter is er ook een probleem met  de Utopia kalender.

LauraB is even totaal niet bezig met kerst. Zij wordt er door oplettende Nicoline op gewezen dat haar kalender niet klopt. Er zitten te veel dagen in de maand mei. De rest van het jaar klopt wel, maar ze willen de fout er toch graag uit hebben. LauraB besluit snel een telefoontje te plegen met de drukkerij. Ze wil graag nieuwe een lading nieuwe Utopia kalenders bestellen, zo’n 500 en de fout moet er natuurlijk uit. Na wat wikken en wegen gaat de drukker toch zijn uiterste best doen om morgen tweehonderd nieuwe en verbeterde kalenders te bezorgen. Net op tijd voor de kerstmarkt dus!LauraB vertelt wat later aan Gio wat er precies aan de hand is. Ze wil de niet kloppende kalenders verkopen voor 10 euro per stuk met handtekeningen. En de kalenders die wel kloppen gaan gewoon weg voor 12.50. Ga je niet naar de markt, maar wil jij ook zo’n unieke kalender? Bestel deze dan hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *