Patrick en Colinda over Wilco

Patrick en Colinda over Wilco

Patrick en Colinda zitten gezellig samen op bed wat te kletsen. Al snel komt de aanvaring met Wilco ter sprake. De twee gingen nogal te keer tegen elkaar tijdens het centraal

Ach ik doe mijn best schat zegt Patrick tegen Colinda terwijl hij haar omhelst. En dan is het op een gegeven moment ook weer over. Dan is het klaar, is er ruimte en dan is het goed. Maar het is voor mij nu gewoon duidelijk, tot hier en niet verder klaar punt uit. Colinda vindt het wel jammer dat mensen iemand tot dat stuk kunnen brengen. Patrick zegt bij mij is het dan op een gegeven moment eruit en dan kan ik weer terug naar mijn zachtheid en integriteit. Volgens Colinda deed Wilco het bewust in het centraal. Hij weet donders goed dat het centraal uitgezonden wordt op tv. Ja zegt Patrick, hij is gewoon een vieze emotie terrorist zoals ik hem eerder heb genoemd. Ik heb op een confronterende manier een brief geschreven voor hem, die heb ik niet tijdens de stemmingsronde voorgelezen omdat ik hem niet publiekelijk in de zeik wilde zetten. En vervolgens heb ik hem apart genomen en hem wat te laten luisteren. En ik denk dat dit gewoon zijn wraak is. Volgens Colinda is dit ook de wraak van Wilco en er komt nog veel meer uit, let maar op. Hij loopt al een paar dagen al… Te stoken vult Patrick aan. En Colinda vindt Patrick ook een matennaaier. Dat van de bouwmarkt heeft hij ook niet geregeld. Hij heeft misschien een mailtje gestuurd maar het was al gebeurd. Maar goed zegt Patrick in de tussentijd ga ik gewoon verder met mijn creaties en geld verdienen. Er gebeuren nu gevaarlijke dingen, hij speelt het ook gewoon gevaarlijk. Ik weet niet waarom hij me niet mot maar hij is een matennaaier. Volgens Patrick doet hij deze acties omdat Wilco weet dat het op tv uitgezonden wordt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *