Een kerstcadeau van de bouwmarkt

Een kerstcadeau van de bouwmarkt

De bouwmarkt komt langs, Marcel die de bus bestuurd is verkleed als kerstman. Hij wordt hartelijk ontvangen door Wilco en Chris. Wilco ziet dat Marcel verkleed is en zegt jij bent ook gestoord ook hoor! Marcel antwoordt dat hij alleen nog geen kerst jingle in de auto heeft. Ik ga gewoon mee met de rest movember baard en movember snor. Als Marcel uitgestapt is vertelt hij een een groot deel van de groep dat hij iets meer mee heeft genomen dan 600 euro. Echt waar antwoordt Vanessa verbaasd. Ja zegt Marcel het is het tienvoudige. Vanessa concludeert dat ze een kerstcadeau gekregen hebben en het luchtalarm wordt aangezet zodat iedereen even kan komen kijken.

Vervolgens gaat Marcel in kostuum op de foto met de bewoners. En Wilco vindt het wel erg vet dat het budget vertienvoudigd is. Marcel deelt ondertussen kerst mutsen uit voor iedereen. Vervolgens wordt de bus met behulp van enkele bewoners leeg geladen. Het kerstcadeau bevalt de bewoners wel en zijn dan ook razend enthousiast. Het gaat om kerstversiering en niet zo’n beetje ook! Als alles uitgepakt is en in de loods staat wordt alles nog eens goed bekeken. Het is namelijk nogal wat! Marcel geeft her en der wat aanwijzingen over producten en geeft wat informatie. Het terrein en de loods zal de komende tijd mooi versierd gaan worden. Lege dozen en dergelijk gaan naar de ZK (zenderkamer), dat lijkt Vanessa wel handig. Wat een leuke verrassing voor de bewoners!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *