Irritaties over Laptop

Irritaties over Laptop

Er ontstaan wat irritaties over de laptop in Utopia. Het apparaat is altijd wel bezet en is bijna nooit beschikbaar. Nicoline moet nog veel werk voorbereiden voor de kerstmarkt. En aangezien ze dit achter de laptop wil doen, vraagt ze deze aan Vanessa. Echter valt dat bij Vanessa in het verkeerde keelgat.

Nicoline zegt dat ze tot gisterennacht de laptop niet kon gebruiken voor de kerstmarkt. Ik krijg ook allemaal mailtjes van de standhouders dat het erg kort van te voren is. Ze moeten allemaal dingen regelen, ja dat weet ik! Vanessa hoort het en zegt jongens die computer heeft vanmorgen van 7 tot 10 stil gestaan dus niet zeiken. Dan moeten we de wekker zetten en vroeg opstaan dan kun je 3 uur achter de computer. Nicoline antwoordt dat ze tot 2;00 heeft zitten computeren. Vanessa zegt dat ze heel de morgen de computer onbemand heeft zien staan. Ik spreek niemand aan, maar wie die computer nodig had had vroeg op moeten staan. Ze liggen heel de morgen in bed! Nicoline weet dat het klopt. En Vanessa benadrukt nogmaals dat als je op tijd op staat je de computer zo kunt gebruiken, iedereen ligt dan immers nog in zijn nest. En ik heb hem niet nodig… Maar ik hoor hier heel de dag computer computer. Ik word er een beetje dood ziek van! Volgens Nicoline is 7:00 geen kantoortijd en het is makkelijker als mensen aanwezig zijn om zo contact te hebben. Volgens Vanessa zit er een uur verschil in voordat de mailtjes aankomen. Nicoline ontkent dat en concludeert dat Vanessa niet in een goede bui is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *