Colinda en haar ontstoken duim

Colinda en haar ontstoken duim

Colinda heeft al een lange tijd last van een ontstoken duim. Ze heeft al eens eerder contact gehad met de dokter maar de klachten blijven aanhouden. Tijd om actie te ondernemen.

Collinda’s rechter duim is ontstoken en deze wordt met de dag dikker. Er heeft zich nogal wat vocht opgehoopt onder haar nagel. Naast dat het er niet heel erg lekker uitziet, voelt het ook nog eens erg ongemakkelijk. Kortom redenen genoeg om een telefoontje te doen. De dokter weet van haar aandoening en heeft haar al eerder advies gegeven. Blijkbaar was het advies niet genoeg voor Colinda, want vandaag staat haar duim op springen, dus besluit ze de assistente van de huisarts te bellen.

De assistente hoort het verhaal van Colinda aan en belooft met de huisdokter van Utopia te overleggen. Het wordt medicatie of een bezoekje van Dhr. Speelman zelf. Dit zal vast en zeker nog een vervolg krijgen, hopelijk wordt het snel opgelost  voor Colinda!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *