Isabella bij shownieuws

Isabella bij shownieuws

Gisteren avond was Isabella bij shownieuws te gast. Daar is terug gekeken op haar Utopia carrière, hoe was het in Utopia ? Wat heeft ze nadat ze Utopia definitief verliet allemaal gedaan? En wat zijn haar plannen in de toekomst? Ook geeft ze aan Gio nog meer te missen dan dat ze aanvankelijk gedacht zou hebben. Wolter Kroes heeft een persoonlijke boodschap voor Isabella. Één ding is zeker ze zal de komende tijd druk bezig zijn met haar 2 singles…

Ook is heeft Isabella een kort interview gegeven aan de telegraaf/privé. Daar werd met name gevraagd hoe het precies zit met de relatie tussen Isabella en Gio. Hieronder kun je beide filmpjes even terug kijken!

Isabella bij shownieuws:

Isabella bij privé / telegraaf:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *