LauraB bedankt Colinda voor sinterklaasfeest

LauraB bedankt Colinda voor sinterklaasfeest

Ondanks de chaotische organisatie waar van alles mis ging en er een ruzietje ontstaan was tijdens pakjesavond in Utopia. Bedankt LauraB Colinda toch nog voor een geslaagd sinterklaasfeest.

LauraB zegt tegen Colinda, wij waren natuurlijk het sinterklaas comité. Het is een klein beetje met vallen en opstaan gegaan, maar vandaag was het gewoon echt top! Het was ook een fantastische dag antwoordt Colinda. Al di kinderen en ouders die blij waren, dansend en springend. Uiteindelijk zijn alle cadeautjes toch weg gegaan. Iedereen was blij voegt LauraB daaraan toe, ondanks mijn excuus dat ik er commentaar op had. Ik bedoelde het niet zo. Nee dat weet ik toch antwoordt Colinda en lacht, het is weer vergeten. En mijn complimenten voor wat je allemaal gedaan hebt gaat LauraB verder. Ik heb het niet alleen gedaan zegt Colinda. Je hebt het echt goed gedaan zegt LauraB, ik had het niet na kunnen doen. Vervolgens proost het sinterklaas comité op een geslaagde sinterklaas actie. Volgend jaar gaan we weer verder grapt Colinda, nog grootser!

Het sinterklaas comité kletst nog even verder. Colinda zegt even geteld te hebben en er zijn 3500 kinderen geweest die wij blij hebben gemaakt met een cadeautje. En het zijn er nog meer aldus LauraB er is ook nog iemand van stichting kinderarmoede langs kinderen gegaan is met cadeautjes. Ja zegt Colinda die hadden al 200 cadeautjes uitgedeeld. Het zijn er in totaal 3500 geweest. LauraB zegt er kippenvel van te krijgen en Colinda voegt daaraan toe en wij een ongelooflijke maand! Wel vinden de dames het wel weer fijn om het nu los te kunnen laten. Colinda wil zich nu weer gaan richten op dromenvangers en tijdens Utopia 2015 is ze ook wel wat van plan, met name op organisatorisch gebied…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *