Een chaotische pakjesavond in Utopia

Een chaotische pakjesavond in Utopia

Vanmiddag kwamen de sint en zijn pieten naar Utopia. Om de kinderen die het wat minder hebben ook te kunnen voorzien van een leuke cadeautjes. Colinda heeft dit samen met Patrick en LauraB georganiseerd.

Niet minder dan sint en zijn pieten komen in Utopia. De kids zijn dan ook erg enthousiast en worden voorzien van drinken en snoepgoed natuurlijk! Het is super druk en er worden wat liedjes gezongen. Dan wordt er uitgelegd hoe de kinderen hun cadeautjes kunnen ontvangen. Ze zijn uiteraard hartstikke lief geweest en hebben dan ook iets verdient. Alle ouders hebben een bonnetje gekregen, de nummertjes worden opgeroepen en dan krijgen ze een zak met cadeautjes mee. De cadeautjes kunnen dan thuis uitgepakt worden. Daarna verlaat Sinterklaas het Utopia terrein weer terwijl hij wordt nagezongen. En toen begon de chaos, lange rijen en lang wachten op nummertjes die gezocht moesten worden door de bewoners. Colinda wordt ondertussen ook nog vaak gestoord wat het er allemaal niet sneller door maakt. Ook Joey en LauraB klage3n bij de hoofd organisatie Colinda. Colinda is toen boos geworden op LauraB. Ze wilden eigenlijk een namensysteem gebruiken in plaats van nummers. Echter waren er verschillende dezelfde namen en de achternamen hadden ze niet… Dat alles mag de pret niet drukken, de kinderen zijn in ieder geval toch voorzien van een leuke pakjesavond! De gehele middag kun je hieronder nog eens bekijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *