Ivan: wel of geen liefdesrelatie

Ivan: wel of geen liefdesrelatie

Een liefdesrelatie beginnen in Utopia blijft lastig. Ondanks de voorbeelden dat liefde echt kan ontstaan in Utopia, zijn er genoeg voorbeelden van relaties die het niet redden.

Ivan weet dat Nicole verliefd op hem is en weet dat hij gevoelens voor Nicole heeft. Maar hij weet ook dat zijn ouders het niet eens zijn met het pad der liefde wat Ivan nu bewandelt. De krachtpatser twijfelt nog veel, vriendschap of een relatie? En als Ivan voor een relatie kiest, kan deze dan standhouden buiten Utopia? Het is allemaal onzeker en het is de onzekerheid die ervoor zorgt dat Ivan zich op deze manier gedraagt.
Nicole heeft daarnaast zelf deze reactie uitgelokt. Zij heeft haar lakens en spullen weggehaald uit de kamer van Ivan zonder iets te zeggen. Dan hoeft zij er ook niet op te rekenen dat alles de volgende dag weer vergeten is. Het is Ivan wel duidelijk dat er een gesprek tussen beiden moet komen en vertelt aan Joey later deze dag met Nicole te gaan kletsen.

Het lijkt er nog steeds op dat Joey en Ivan vrijheid willen behouden binnen Utopia. Het aangaan van een relatie zorgt er voor dat de vrouwen hen altijd in de gaten houden. Maar hoe zouden de heren reageren wanneer de vrouwen gaan rondkijken naar het mannelijk schoon wat tijdens evenementen rondloopt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *