LauraB spreekt Ivan aan op zijn gedrag

LauraB spreekt Ivan aan op zijn gedrag

Ivan doet sinds de negatieve brief van zijn moeder negatief tegen LauraB. Daarom besluit LauraB hem aan te spreken op zijn gedrag

Het zit Laura B niet lekker hoe Ivan de laatste tijd tegen haar doet. Ze vindt dat het tijd wordt om hem daarop aan te spreken en vraagt of hij een momentje voor haar heeft.

Laura B: “Ik vind serieus dat jij lelijk doet tegen mij.”
Ivan: “Hoezo?”
Laura B: Nou misschien niet lelijk, gewoon zo fel, ik durf bijna niks meer tegen je te zeggen. Voor mijn gevoel ben ik best wel gewoon aardig tegen je. […] Niet alleen vandaag, maar de afgelopen dagen is het als zo en elke keer probeer ik iedere keer te vragen of er iets is of dat ik je ergens mee kan helpen of zo als er je iets dwars zit.”
Ivan: “De afgelopen twee dagen bedoel je? Ja dat klopt, maar dat is niet alleen tegen jou lieverd, dat moet je je niet persoonlijk aantrekken. Je weet precies hoe ik ben, ik heb bijna tegen niemand gepraat. Ik was gewoon in mezelf aan het nadenken over wat ik hier doe en of ik hier wel wil blijven etc.”

Terwijl Ivan nog midden in zijn verhaal zit loopt Laura B weg. Ivan roept haar nogmaals achterna dat zij zich niet altijd alles zo persoonlijk moet aantrekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *