Post voor Nicole en Patrick

Post voor Nicole en Patrick

Vanmorgen hebben twee bewoners weer post gehad, dit keer zijn Nicole en Patrick de gelukkige.

Patrick is erg blij met zijn post en bekijkt deze samen met Gio. Zo nu en dan vertelt Patrick wat. Hij heeft wat ontvangen van zijn broer en schoonzus, ze willen hem een schop onder zijn hol geven. Je kunt niet perfect zijn lieverd, het is niet makkelijker om er te zijn. Ook LauraB komt even kijken en vraagt of het goede post is. Ja antwoordt Patrick en laat vervolgens wat foto’s zien. Ook zijn ze trots op hoe Patrick het doet. Met zijn oudste zoon gaat het goed, hij vindt het wel lastig om een brief te schrijven. Verder hebben ze het niet over Colinda. Ook hebben broer en zus van Patrick een Gio fan pakket gekocht. Colinda komt ook even kijken, ze was wel zenuwachtig voor zijn post. Patrick stelt vervolgens een deel van zijn familie voor met behulp van foto’s. Enkel zijn oudste zoon heeft een brief geschreven. Als zijn jongste zoon een brief schrijft wordt deze in een doos gedaan en als Patrick uit Utopia vertrekt krijgt hij deze. Zijn andere zoon was er nog niet helemaal klaar voor. Verder vertelt Patrick dat er niets over Colinda in staat maar wel dat ik lief je moet zijn. Colinda lacht en Patrick zegt dus alles is oké.  Ook Nicoline heeft post ontvangen, ze is er erg blij mee. Echter is ze wel wat emotioneel maar de tranen zijn gelukkig van blijdschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *