Ivan is tegen geld vragen voor foto kaarten

Ivan is tegen geld vragen voor foto kaarten

LauraB wil graag een soort foto kaart laten maken, hier kunnen dan alle handtekeningen van de bewoners op. Vervolgens kunnen deze kaarten verkocht worden tijdens evenementen en wellicht de webshop. Niet iedereen is er blij mee. Nicoline bijvoorbeeld, zij vindt het niets om geld te vragen voor haar foto. Maar ook Ivan is niet blij dat er geld gevraagd wordt voor handtekening kaarten.

LauraB wil eigenlijk met alle bewoners een beetje inventariseren of ze haar plan door mag voeren. Ze is er een beetje onzeker over omdat bijvoorbeeld Nicoline er niet achter staat. Volgens Charlotte, Laura en Joey gaan bepaalde mensen tegen werken. Er moet gewoon geld verdiend worden. Laura zegt knoop door hakken, gewoon doen. LauraB antwoordt dat ze de kaarten zal bestellen. Volgens Joey is het een extra optie een soort van verzamelkaart. Als anderen hun handtekening niet willen zetten dan doen ze dat maar niet.

Later hoort Ivan ervan en gaat het gesprek aan met LauraB. Geef dat kaartje gewoon als presentje, dan hebben ze een leuk aandenken na een evenement. Maar dat ze hier geld voor moeten betalen is een beetje bizar. Ik heb daar nooit voor ingestemd hoor. LauraB antwoordt dat ze het gewoon goed probeert te regelen. Normaal zetten we ook altijd onze handtekening overal op. Klopt zegt Ivan, het is ook een leuk plan maar je vraagt nog steeds geld. Het zou maar om 1 euro gaan gaat LauraB verder. Maar Ivan blijft bij zijn standpunt, ik ga mijzelf niet verkopen sorry! Zoek het lekker uit zegt LauraB vervolgens wat geïrriteerd. Dan moet je het vooral niet doen. Ivan oppert het via de BV te gaan doen, gewoon weg geven als leuk aandenken. LauraB vindt het helemaal gescheten, maar ze weet niet of dat van de BV kan. Ivan zegt waarom niet, het is materiaal voor ons zelf. Neem het op in het budget van de evenementen. Ook Naomi gaat het gesprek nog een keer aan en Ivan legt nogmaals zijn standpunt uit. LauraB wil er absoluut niet rijker van worden, mocht de bv erachter staan vindt ze het idee van Ivan prima… LauraB laat het uiteindelijk toch doorgaan en besteld de kaarten, later wordt er besproken of er geld voor deze fotokaarten gevraagd gaat worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *