Nicole over haar relatie met Ivan

Nicole over haar relatie met Ivan

LauraB heeft Ivan al aangesproken over zijn gedrag na de negatieve post die hij ontvangen heeft van zijn moeder over zin relatie met Nicole. Ook Ivan twijfelt en weet niet of hij een liefdesrelatie binnen de poorten van Utopia wil hebben. Nicole gaat wat later deze avond in gesprek met LauraB nadat ze met Ivan heeft gepraat.

LauraB vraagt aan Nicole of ze fijn gekletst heeft. Nicole knikt en zegt ja dat wel. LauraB antwoordt dat de spanning niet meer zo erg is. Nicole kan zich daar ook wel in vinden en schud haar hoofd. Jullie zijn allebei ook zo koppig aldus LauraB. Nicole zegt ja, maar op zich heb ik me ook wel een beetje aangesteld. Ik had het ook gewoon meteen kunnen zeggen natuurlijk, maar dat vind ik moeilijk om te doen. Ik sla dan gewoon dicht en mensen waar ik dan om geef kan ik niet in de ogen aankijken. Ik ben dan bang dat ik ga huilen of zo, dan vind ik het makkelijker om weg te lopen of het te negeren. Hoe langer dat dan duurt des te moeilijker wordt de drempel voor mij. Dat is exact hetzelfde met de relatie die ik met mijn vader heb. Dat je dan door allerlei factoren op een gegeven moment niet meer belt, en dat geld voor hem ook. Dan gaan er weken overheen en dan uiteindelijk wordt het te moeilijk om nog te bellen. Dat is eigenlijk wat ik ook doe, wat natuurlijk f*cking stom is en eigenlijk nergens over gaat. Maar op een of andere manier is dat oud gedrag en dat leer je niet zo snel af. Maar nu heeft het te lang geduurd. Maar het gaat ook niet meer worden zoals het was. Nee, waarom niet vraagt LauraB. Omdat hij nu goed heeft nagedacht daarover antwoordt Nicole. En jij vraagt LauraB door. Nicole antwoordt dat ze wel ziet hoe het gaat en loopt. Ik ga er nu geen druk op leggen en dan zien we het wel toch. Dat is ook zo antwoordt LauraB. Ivan komt er dan weer bij zitten en vraagt waar het over ging. Over jou antwoordt Nicole, en of ik een goed gesprek had gehad. En vraagt Ivan, Nicole antwoordt wel een goed gesprek te hebben gehad. Maar dat het niet meer gaat worden zoals het was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *