Nicoline alles draait nu om geld

Nicoline alles draait nu om geld

Nu bekend is geworden dat de Utopiaan van het jaar de inhoud van de staatskas mag hebben willen verschillende bewoners nu veel geld gaan verdienen. Zo opperde Gio in het centraal om de merchandise uit te breiden. Nicoline is hierover erg teleurgesteld en gaat het gesprek aan met Patrick.

Nicoline zegt tegen Patrick, na het afgelopen centraal is er alleen gepraat over hoe we geld kunnen verdienen. Er wordt meer geïnvesteerd antwoordt Patrick, dus de staatskas loopt steeds meer leeg. Ja zegt Nicoline maar we hebben het er niet over hoe we het deze maand leuk en gezellig kunnen maken. Dat is toch het belangrijkste? Patrick zegt dat hij het ook ziet gebeuren maar hij wil er niets meer over zeggen tegen de anderen. Mijn bon komt nog, ik heb vaak gedacht aan je woorden misschien bestaat de ideale samenleving wel niet. Ik denk dat nu het beste is om te doen is om te knallen zoals Isabella dat ook had gewild. Ja dat is ook zo antwoordt Nicoline, maar in het begin van het jaar wilde we eigenlijk niet aan merchandise doen. Er wordt ook geld geroken aldus Patrick. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een merchandise waar wij ook iets mee deden gaat Nicoline verder. Dus verkochten we toen een schort en oven handschoenen die we zelf ook gebruiken. En nu gaan we kaarten met onze foto’s erop verkopen, dan denk ik f*cking hell. Ook wordt er niet over gestemd vult Patrick aan, wie zegt dat ik mijn foto op zo’n kaart wil. Er wordt niet over gestemd maar besloten. Nicoline zegt dat ze eigenlijk ook nooit op foto’s staat, ze vindt het niets om een foto van zichzelf te verkopen. Patrick vindt het niet erg, maar om het feit dat het gewoon besloten wordt en mee moet doen is een ander verhaal. We zijn ook een mini staat, en ik doe ook gewoon mee. Maar het wordt gewoon door gedouwd en het gaat mij dus meer om de manier waarop. Het is geen democratische staat, dan denk ik f*ck it. Het lijkt hier heel erg op de buitenwereld aldus Nicoline, daar proberen we al velen jaren om de ideale samenleving bij elkaar te krijgen. We hebben gewoon 11 maanden verzaakt om geld te sparen zegt Patrick. En nu moet het de laatste maand, hakken over de sloot geld gemaakt worden voor de winnaar. Nicoline antwoordt echt helemaal niet geïnteresseerd te zijn daarin. Nu het einde in zicht komt is het ineens iets waar we op gaan. Patrick zegt dat hij de laatste weken met open ogen gekeken heeft naar dubbele gezichten, ik vind het goed. Ik blijf wie ik ben en net zo eerlijk. Nicoline zegt dat er nog veel dingen komen, iets waarmee we iets proberen uit te stralen. Daar hebben we al genoeg aan je hoeft dit niet aan te vullen met iets idioots en onbelangrijks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *