Het centraal van 2 december in Utopia

Het centraal van 2 december in Utopia

De stem van Utopia heeft zijn belangrijke mededeling over de Utopiaan van het Jaar nog maar net af, of er begint alweer een centraal. Hieronder lees je de besproken punten door de bewoners.

’t Heerlijk avondje
Nu de Utopianen toch in een kring zitten, is het net zo handig meteen de vergadering er achteraan te knallen. LauraB neemt geen halve maatregelen en neemt direct het initiatief. Morgen is het Sinterklaasfeest in Utopia en er moeten nogal wat dingen gebeuren. De taken worden verdeeld. De loods moet strak en alle kleine meuk moet weg, aldus LauraB. Dit omdat morgen kleine kinderen mogen komen.

Gio ziet dollartekens
Gio heeft ook nog iets toe te voegen aan deze vergadering voorafgaand aan het Sinterklaasfeest. Enkel heeft zijn mededeling niets met Sinterklaas te maken. Gio wil de merchandise flink uitbreiden en heeft het idee om witte V-hals T-shirts te maken. Hier kun je dan handig een handtekening opzetten.  Gio ziet het geld al binnenstromen en zegt ik denk dat de terugverdientijd aankomend weekend al is. We willen rond de driehonderd T-shirts kopen. We verwachten dat ze eigenlijk al binnen een dag uitverkocht zijn. Niet iedereen ziet deze droomachtige getallen meteen voor zich. De groep overlegt kort en besluit er een stuk minder te bestellen. Veiligheid voor alles.

Kerstmarkt
Aankomend weekend organiseren de bewoners een kerstmarkt. Er moeten, het liefst vandaag, nog een aantal dingen geregeld worden. Een aantal bewoners hebben wat ideeën die besteld moeten worden. De bestelling kost tijd, dus is het noodzakelijk knopen door te hakken.

Borg op de glazen
Er worden regelmatig glazen meegenomen tijdens een evenement, waar niet voor is betaald. Daarom besluiten de bewoners dat bezoekers voortaan een borg voor de glazen moeten betalen. Vanessa roept iedereen op de glazen te verzamelen, zodat ze alles nog even door de vaatwasser kan gooien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *