LauraB heeft een emotioneel momentje

LauraB heeft een emotioneel momentje

Nadat het bouwbedrijf een grote lading kerstversiering afleverde als verrassing zondert LauraB zich even af. Ze zit huilend achter de loods en Vanessa komt even kijken wat er aan de hand is.

Wat is er vraagt Vanessa aan LauraB, niks antwoordt huilende Laura. Je huilt niet zo maar schat gaat Vanessa verder, is het om thuis? Ja antwoordt LauraB en Vanessa vertelt dat ze dat net ook had toen alles binnen kwam. Aan de ene kant is het super gaaf dat dit er allemaal is maar aan de andere kant denk je dan weer snel aan thuis. Dat heb jij niet alleen schat. Dat weet ik antwoordt LauraB en Vanessa geeft een knuffel. Zeg maar als ik iets voor je kan doen, maar niet meer gaan huilen nu gaat Vanessa verder. Het is ook een speciale tijd dit. Ja zegt LauraB voor iedereen wel denk ik. Vanessa kan zich helemaal bij LauraB aansluiten. Ik stond net een kerstboom te versieren en ik moest mezelf gewoon inhouden, je gaat aan zoveel dingen denken. Het is gewoon de mooiste tijd van het jaar, maar we gaan het met zijn allen beleven en dat wordt super gaaf. Ook verwacht Vanessa dat er de komende dagen veel tranen zullen vallen, bij iedereen. Vanessa knuffelt nogmaals LauraB en Ivan die erbij is komen staan vraagt lachend of ze dat ook bij hem kan doen, hij heeft het koud. LauraB besluit nog even een sigaretje te roken. En Vanessa benadrukt dat een keer huilen ook echt niet erg is. Het is normaal Laura, dat weet je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *