Charlotte krijgt een ring van Laura

Charlotte krijgt een ring van Laura

Terwijl de loods langzaam in kerstsfeer veranderd neemt Laura haar vriendin Charlotte even apart. Ze heeft namelijk een verrassing voor haar.

Ben je lief geweest dit jaar vraagt Laura aan Charlotte. Ohh hou op zeg antwoordt Charlotte. Anders krijg je geen cadeautje antwoordt Laura. De twee komen vervolgens in de slaapkamer aan en Laura pakt een cadeautje uit haar jaszak. Omdat ik zo veel van je hou schat, dat weet je toch. Hier is eindelijk je beloofde cadeautje! Charlotte pakt het cadeautje aan en merkt op dat het mooi is ingepakt. Ik heb het inderdaad mooi ingepakt antwoordt Laura. Ik denk ja een prinses moet het wel mooi ingepakt krijgen. Ik hoop dat je het past! Als Charlotte het cadeautje heeft weten uit te pakken doet ze het doosje open. Het is een ring! Charlotte vindt de ring hartstikke leuk en vindt hem echt cool. Daarna past ze de ring en gelukkig hij past! Het is bling bling zegt Laura, je glittert weer schat! Charlotte blijft maar herhalen hoe vet ze de ring vind en is dan ook erg blij. Vervolgens geven de vriendinnen elkaar een kus en een knuffel. Wat leuk zegt Charlotte, nu hebben we allebei een ring! Laura vraagt voor de zekerheid nog even of de ring niet geruild moet worden en aan de wensen van Charlotte voldoen maar dat hoeft niet aldus Charlotte. Nogmaals wordt er geknuffeld en Laura zegt dat ze nou heel lief voor haar moet doen en niet meer stom doen. Charlotte laat vervolgens vol trots haar nieuwe aanwinst zien. Door andere bewoners wordt het cadeautje ook goedgekeurd… Gelukkig maar want het schijnt een dure ring te zijn…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *