Centraal van 4 december in Utopia

Centraal van 4 december in Utopia

Tijd voor een centraal in Utopia, daarom roept Joey alle bewoners weer bij elkaar. Hieronder zie je kort omschreven welke zaken er besproken zijn op 4 december. Ook is er de mogelijkheid het centraal terug te kijken via een filmpje.

17:24 Bedankje
Wilco wil als eerste iedereen even bedanken voor de hulp voor de kerstmarkt. Iets wat bij Patrick helemaal in het verkeerde keelgat schiet. Volgens Patrick moet je niet pronken met de veren van een ander. Er wordt nog meer over en weer gescholden, dit kan terug bekeken worden in onderstaand filmpje.

17:26 Financiën
Na de uitbarsting van Patrick, wil Joey weten hoe het er voorstaat met de financiën.

17:27 Boekhouder
Mark neemt het woord over,  momenteel staan ze in de min. Verder vertelt Mark dat de bewoners optimaal gebruik moeten maken van de kerstmarkt van het aankomende weekend. En dat hij na de markt de bewoners verder op de hoogte stelt van de financiële zaken.

17:28 Kerstmarkt
Nicoline informeert de bewoners over de markt. Ze vertelt dat er de ene dag andere kraamhouders staan dan de andere dag. Verder hebben de bewoners ook zelf een eigen kraampje met o.a. de CD’s van Isabella.

17:31 Voorbereidingen
Als het aan Gio ligt gaat de groep morgen al beginnen met de voorbereidingen. Het lijkt mij slim om morgen al te beginnen met de kraampjes op te zetten. De groep gaat hiermee akkoord. Verder vertelt Gio dat de kraampjes worden versiert met kerstversiering en dat iedereen een kerstmuts op krijgt.

17:35 Een goed idee
Nieuwe bewoner Naomi heeft een idee! Misschien kunnen we waardebonnen maken voor bijvoorbeeld mijn fotoshoot en dan krijgen ze korting bij een fotoshoot.  Een goed idee vinden de andere bewoners, de fotografe mag haar idee gaan uitwerken.

17:36 Even centraal
De bewoners besluiten om morgen weer centraal te komen, om de puntjes om de i te zetten voor de markt.

17:38 Kalender
LauraB heeft ook een leuk nieuwtje voor de groep. Ik heb gisteren 200 kalenders op de website gezet en die zijn allemaal al verkocht. De groep vindt dat LauraB meer kalenders moeten bestellen omdat het zo goed loopt.

17:47 Fotokaarten
De bewoners hebben fotokaarten laten maken waar zij hun handtekening op gaan zetten. De groep is het er alleen niet mee eens of zij hier wel of geen geld voor moeten vragen. Een goed alternatief: we vragen er geld voor, maar het geld gaat naar het goede doel. Er wordt gestemd en besluiten dat het geld naar de stichting Kinderarmoede gaat.

17:50 Lafly
Laura vertelt vol trots over haar nieuwe mutsen. Er zijn vier kleuren rood, zwart, donkerblauw en legergroen. Dat wilde ik even zeggen, vertelt Laura trots.

Daarna is het centraal van 4 december weer afgelopen, bekijk hieronder het filmpje nog eens terug:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *