Centraal met opening van kerst terrein Utopia

Centraal met opening van kerst terrein Utopia

Ook bij het team van Utopiatvshow.nl kwam sinterklaas langs. Daarom posten wij dit bericht nu, dit bericht is van 5 december. De bewoners gaan centraal, maar lang blijven ze niet binnen zitten. Er moet namelijk iets gevierd worden…

Charlotte start het centraal en complimenteert de groep over de samenwerking van vandaag. We hadden een doel en het is super goed gegaan en mooi versierd. Iedereen heeft vandaag hard gewerkt om de kerstverlichting op te hangen. En het eindresultaat mag er wezen. Wilco vraagt de hele groep om mee naar buiten te gaan.

De bewoners tellen vervolgens af van tien naar nul. Op het moment suprême schakelt Wilco de hoofdschakelaar in. Alle opgehangen lichtjes gaan te gelijk aan. Echter is nog niet iedereen aanwezig dus wordt er nog maar een keer overnieuw geteld. Daarna toosten de bewoners met champagne op dit mooie moment. Een aantal bewoners trekken schaatsen aan en proberen, enigszins onwennig, rondjes te schaatsen. Utopia is klaar voor de kerst! En dit is gelijk een mooi momentje voor de tv uitzending…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *