LauraB is in tranen

LauraB is in tranen

Ook bij het team van Utopiatvshow.nl kwam sinterklaas langs. Daarom posten wij dit bericht nu, dit bericht is van 5 december. LauraB is in tranen. Ze uit haar waardering naar een aantal mede bewoners en breekt als ze bij Ivan is.

Pakjesavond hebben de bewoners al drie dagen geleden gehad. LauraB pakte dit moment om haar waardering naar haar mede bewoners te uiten in de vorm van een gedicht. Zo schreef ze een sinterklaasgedicht voor Laura en Charlotte:
“Lieve Lot en Lau,

Mijn twee lieve vriendinnen,
tja waar moet ik beginnen.

Ik wil jullie graag bedanken voor alle steun, mooie momenten en de lol,
ook al zat mijn hoofd soms een beetje vol.

Ik vind jullie lief en dat meen ik oprecht,
ook al heb ik dat misschien niet vaak genoeg gezegd.

Jullie zijn twee lieve sterkte topvrouwen,
waar ik onverwachts en stiekem toch echt van ben gaan houden.

Lau als tattoo artist en Lot als manager in spé,
jullie zetten altijd door ook al zit het niet altijd mee.

Heel veel respect voor hoe jullie het hier tot nu toe hebben gedaan,
hoe het ook loopt jullie gouden band zou nooit kapot gaan.

Ik hoop dat ik nog lang jullie vriendin mag zijn,
ik ben er graag voor en met jullie, met jullie vind ik het fijn.

Door Lau kan ik zelfs lopen op hakken,
dankzij Lot hoef ik nooit meer een zonnebankje te pakken.

Ik waardeer jullie Utopia verhaal,
ik hoop dat ik net zoveel bereik als ik ook ooit zo’n lange tijd hier haal.

Een tattoo carrière, oudere verwennerij, een cd met Yes-R, Chably en nog veel meer,
lieve dames wanneer heffen we die glazen nou weer.

Laten we snel weer eens proosten en lachen om hoe leuk het hier is.
wanneer jullie ook weg gaan weet dat ik jullie dan mis.

Laten we snel fout en vunzig gaan dansen,
ik houd jullie wel in de gaten dat jullie niet te veel met andere sjansen.

Dikke kus, Laupie”
De dames knuffelen LauraB en reageren enthousiast over het gekregen gedicht. Niet alleen de twee dames krijgen respect van LauraB ook Ivan krijgt complimenten. Emotioneel vertelt LauraB aan Ivan dat ze vindt dat hij het goed doet. Ondanks het feit dat ze af en toe wel eens problemen hebben met elkaar. Met een traan en een lach knuffelen de twee vrienden elkaar. Maar ook Ivan toont zijn waardering aan LauraB en zegt ik weet zeker dat je familie trots op je is. Je doet het hartstikke goed. Mensen zoals jij die halen het beste in mij naar boven.

En ook Joey krijgt een gedicht van LauraB. Hij moet vooral erg lachen om woordkeuzes en zinsopbouw van het gedicht. Het is niet mijn sterkste gedicht, maar je hebt wel de langste. Ik dacht ik knal er wat humor in, dan komt het ook niet zo zwaar over. Anders ga je weer panikeren en dat is niet de bedoeling aldus LauraB. Joey legt zijn arm over haar schouder en bedankt haar voor het gedicht. Ze hebben een leuke sinterklaas avond gehad, jullie ook?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *