Vliegtuigje voor Gio over Utopia terrein

Vliegtuigje voor Gio over Utopia terrein

Via de Gio fanclub is er een vliegtuigje geregeld, met een leuke boodschap voor Gio. Dit om hem een hart onder de riem te steken nadat Isabella Utopia moest verlaten.

Op Facebook is er geld ingezameld en werd medegedeeld dat het vliegtuig vandaag omstreeks 13:00 over het Utopia terrein heen zou vliegen:

“Lieve fan na lang wachten nu het verlossende bericht blijf rond de klok van 13.00 na de streams kijken word spannend. Maar om de spanning er in te houden maken wij om 14.00 nog een verrassing bekent. Blijf ons volgen. Als je op de markt bent roep om gio zodat hij kijkt en wat zou het mooi zijn als iedereen de prooi gaat zingen. En geef dan een geweldig applaus Dank jullie wel.”

En ja hoor omstreeks 13:00 vloog het vliegtuig over het terrein waar de kerstmarkt plaats vind. Of Isabella ook in het vliegtuigje zit is onbekend en niet bevestigd… Nicoline ziet het vliegtuigje en roept Gio snel. Het vliegtuig heeft een boodschap “Isabella & Fans <3 Gio”. Gio vindt het echt tof, hij heeft tranen in zijn ogen. Gio weet niet wat hij moet zeggen. Ik ben helemaal van mijn apprepo joh!

Omstreeks 14:30 staat er nog een verrassing voor Gio te wachten. Dit keer komt er nog een vliegtuigje het Utopia terrein over gevolgen. Nu met een boodschap van Isabella en familie. “Boeffie see you <3 ies & fam”. Gio reageert wederom verrast en had het absoluut niet verwacht. Wat een top dag voor Gio!

Vliegtuigje met boodschap van Isabella:

Vliegtuigje van Isabella voor Gio

Vliegtuigje van Gio fans:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *