Zure chocolademelk in Utopia

Zure chocolademelk in Utopia

Een kerstmarkt is niets zonder warme chocolademelk natuurlijk! Daarom is Patrick druk bezig met het verzorgen hiervan. Echter is er een probleempje, de chocolademelk blijkt zuur te zijn…

Volgens Vanessa komt het omdat de chocolademelk te lang doorgekookt is en uit de koeling komt. Dat hij van koud meteen te heet is geworden concludeert Patrick. Ja ik denk het zegt Vanessa. Patrick giet vervolgens de zure chocolademelk maar door de gootsteen. Een gast komt even kijken en Patrick zegt ik baal als een stekker. Ik word er helemaal knettergek van, hij was gewoon helemaal vers! De bezoekster vraagt hoe het kan dat de chocolademelk zuur is. Patrick zegt het niet te weten en wil een slok nemen maar bedenkt zich, ik ruik het zo al. Misschien komt het omdat het rouwe melk is en die cacao poeder die we gebruiken is misschien gemaakt voor gepasteuriseerde melk. Wij hebben verse melk zo recht uit de koe. Dus zal het alleen maar glühwein worden. Wat later bedenkt Patrick zich en besluit toch maar warme chocolademelk te maken. Wel gaat hij de melk eerst even pasteuriseren…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *