Patrick over de gesloopte kerstman

Patrick over de gesloopte kerstman

Gisteren avond tijdens de borrel werd er wat lol getrapt, zo werd de kerstman onder handen genomen. Patrick zat er toen ook bij en heeft de hakbijl die Chris wilde gebruiken ingenomen. Zojuist is hij daar met Colinda op terug gekomen. Hij vindt het jammer dat de kerstman gesloopt is. Is dat nou het kerstgevoel?

Patrick zegt dat hij een rotgevoel heeft over de kerstman, deze is met een hamer bewerkt. En Chris kwam binnen met een grote hakbijl en heb die hakbijl meteen toe-eigenend zodat er niets ging gebeuren. Maar toen hebben Joey en Wilco een paar flinke stompen verkocht en met een hamer doorheen geramd. En dan zit ik bij mezelf te denken hoe ik dit moet brengen. In een centraal en ben ik dan die mopperende aansteller. Volgens Colinda moet ze dat niet doen. Het zit gewoon in mijn buik en ben wel onderdeel van het Utopia beeld. Ik woon hier en mijn naam zit daar ook aan vast. Is dat dan de kerstgedachte? Ik heb daar echt een rotgevoel over. En dat mensen lekker een feetje vieren en alcohol drinken moeten ze zelf weten. We hebben een leuke avond gehad, bij elkaar gelegen en een beetje gevreeën. Maar dan komt het geweld er weer tussendoor en daar kan ik niet tegen. Dat maakt mij iemand die ik niet wil zijn. Het zorgt dat ik somber word en een confrontatie krijg. Het schiet allebei niet op. En hij zit gewoon te wachten totdat ik weer ontplof. Dat moet je niet doen antwoordt Colinda. Nee gaat Patrick verder, ik wil wel een moment hebben met desnoods iemand erbij om te zeggen dat het niet tof is. Sinds Wilco binnen is ben ik niet meer de man die ik binnen kwam. Ik ben gewoon bang voor die man, ik ben niet kwaad of wil geen ruzie of wat dan ook. Hij komt overal met zijn energie doorheen en dat beïnvloed mij. Zo ver dat ik vraag wat the f*ck doe ik hier. Ook heeft Patrick het erover om zijn rol misschien te veranderen en te stoppen met het bewerken van hout. Hij zegt creatief te zijn en kan wel schilderijen of een album maken. Ook kan hij de taken van Vanessa wel overnemen. Colinda hoort zijn verhaal aan en geeft hem uiteindelijk maar een knuffel…

Uiteindelijk komt er een boze reactie van de standhouder die de kerstman geschonken heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *