Ivan en Gio over Utopia 2015

Ivan en Gio over Utopia 2015

Gio en Ivan zitten in de gym wat te kletsen, ze hebben het over Utopia 2015. Wat zou er verbeterd kunnen worden?

Ivan vraagt zich wat ze kunnen veranderen aangezien er zoveel mensen weg gaan. Er zullen waarschijnlijk een stuk of 5 mensen weg gaan en 5 nieuwe terug komen. We hebben de afgelopen maanden ook nieuwe bewoners gehad die eigenlijk ook nog niet hun weg hebben gevonden. Kunnen wij dat niet makkelijker maken? Gio antwoordt enigszins wel, er vallen straks wel veel mensen weg die vaste taken hebben. Zoals koken, wassen armbandjes maken. Ja zegt Ivan en dat moet ook weer vervuld gaan worden. We zouden daar mensen in kunnen begeleiden zelfs, iedereen krijgt zijn zakgeld en boodschappengeld. Maar daar in tegen moet iemand wel een bijdrage geleverd hebben. Met zijn 15e is dat zo gedaan, doe je dat niet jammer dan geen geld. Gio vraagt zich dan af wie dat als taak op zich zou moeten nemen, wie gaat dat bepalen? Diegene die het meeste ervaring hebben aldus Ivan. Er is dan een bad guy. We moeten kijken wie hier gaat blijven en wie dat zou willen. Er moet sowieso een plan zijn voor het nieuwe jaar, we kunnen niet klakkeloos zo het jaar in gaan. Nee antwoordt Gio, ik heb er ook al over nagedacht. Je weet alleen niet wie of wat er binnen gaat komen. Volgens Ivan maakt dat niet zo veel uit, je moet gebruik maken van hun kwaliteiten. We moeten gaande weg kijken wat er aangepast moet worden. Gio zegt dat het erg benieuwd is hoe het gaat lopen, hij weet ook nog niet of hij blijft. Er moet concreet iets veranderen of iets leuks zijn om te doen. Ik moet voor mijzelf een doel stellen waar ik altijd mijn voldoening uit haal. Hij heeft momenteel nog geen concreet doel. Ook zou Gio graag een festival organiseren maar of het aanslaat is onzeker. Ivan merkt op dat de doelgroep veranderd, maar het zijn niet de mensen die naar house komen aldus Gio. Ivan vindt dat Utopia 2015 minder afhankelijk moet zijn van de buitenwereld. Volgens Gio is dat moeilijk haalbaar. En Ivan zegt dan focussen we op de dingen die wel kunnen. Ik heb het idee dat ik te weinig gedaan heb en te weinig heb laten zien. Als ik nu weg zou gaan denk ik wat the f*ck heb ik nu gedaan. Tot nu toe is het meer overleven geweest. Als ik ga blijven moet er meer actie ondernomen worden. Gio antwoordt dat deels ook wel te hebben, hij streeft er voor om doelen te behalen. Maar binnen Utopia wordt je soms ook wel eens tegen gewerkt. De heren praten nog even verder en Gio zegt het nogal lastig te vinden wat er precies veranderd moet worden. Ivan denkt dat het vooral om de kleine dingen gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *